Skrädderi

Läs mer

Professionell skrädderi

Vi erbjuder omfattande skrädderitjänster för att hålla dina kläder och textilier i toppskick. Vi syr upp skräddarsydda kostymer och klänningar efter dina önskemål, vi kan även utföra alla typer av lagningar och reparationer på dina kläder och textilier, inklusive byten av blixtlås och knappar. Vi kan anpassa, lägga upp och förkorta alla typer av kläder för en perfekt passform.

Se priser

FAQ

Skrädderi

Skräddarsydda kläder är gjorda efter dina specifika mått och preferenser, medan vanliga kläder är gjorda i standardstorlekar. Skräddarsydda kläder ger en bättre passform och ofta en högre kvalitet på material och sömmar.

Tiden det tar att skräddarsy eller anpassa dina kläder beror på flera faktorer, inklusive typen av justeringar som behöver göras och hur många kläder du lämnar in. De flesta justeringar kan vanligtvis göras inom en vecka.

Priserna för skrädderi varierar beroende på typen av justeringar som behöver göras, tygerna som används och hur många kläder du lämnar in. Vanligtvis kan du få en uppskattning av kostnaden innan du lämnar in dina kläder.

Råd & Tips

Tvätta och stryk dina kläder före besöket hos skräddaren för att se till att de är rena och släta. Ta också med eventuella skor eller accessoarer som du vill matcha dina kläder med.

Följ tvättråden på plagget för att undvika att de skadas eller krymper i tvätten, och undvik att exponera dem för direkt solljus eller värme för att undvika blekning eller deformation. Lagra också dina kläder på ett sätt som undviker skrynklor eller deformation.

För att säkerställa att dina kläder passar perfekt efter justeringar från skräddaren, kommunicera tydligt om de justeringar du vill ha och prova kläderna noggrant efter att de har anpassats. Om du märker några problem eller obehag, kommunicera med skräddaren så snart som möjligt.