batkapell-bergshamra-kemtvatt

Båtinredning & Kapell

Läs mer

Professionell kapellmakare i Solna

Berghamra Kemtvätt är en professionell kapellmakare som erbjuder en mängd olika tjänster för båtägare. Vi är specialiserade på reparationer, tvätt och tillverkning av båtkapeller och inredning såsom båtdynor, madrasser och sittdynor. Vår erfarenhet och kompetens garanterar att dina båtdelar hanteras med största omsorg och precision. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och funktionell båt för din fritid och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande kapellmakeritjänst som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda pålitliga och prisvärda kapellmakartjänster.

Vår kapellmakare kan hjälpa dig med allt från mindre reparationer och tvätt till tillverkning av helt nya båtkapeller. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att dina båtdelar blir så hållbara som möjligt. Vårt kapellmakeri är också utrustat med moderna maskiner och verktyg för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på våra produkter.

Kontakta oss idag för att boka en tid för en konsultation eller få mer information om våra kapellmakartjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina båtdelar.

Se priser

FAQ

Båtinredning & Kapell

Vi rekommenderar att du kontrollerar tillverkarens anvisningar för att se om ditt båtkapell kan kemtvättas. De flesta moderna båtkapell kan tvättas på detta sätt, men det är alltid bäst att dubbelkolla för att undvika eventuella skador.

Vi kan utföra en mängd olika kapellreparationer, inklusive sömnadsreparationer, utbyte av dragkedjor, utbyte av knappar och reparation av hål och revor. Vi kan också reparera och byta ut fönster och ventilationsluckor.

Om ditt kapell har hål, revor eller andra skador som inte kan repareras, eller om kapellet är för gammalt och slitaget, kan det vara dags att ersätta det. Vi rekommenderar att du får det inspekterat av en professionell kapellmakare för att avgöra vilken åtgärd som behövs.

Tiden det tar att tillverka en helt ny båtkapell beror på storleken och komplexiteten av kapellet samt på tillgängligheten av material. Vi gör alltid vårt bästa för att slutföra jobbet så snabbt och effektivt som möjligt, men det kan ta upp till flera veckor.

Ja, vi kan tillverka båtinredning efter dina specifika önskemål. Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med allt från skräddarsydda dynor och madrasser till gardiner och andra inredningsdetaljer.

Vi använder högkvalitativa material som är speciellt utformade för att tåla fukt och slitage som är vanligt förekommande i en båtmiljö. Vi kan använda olika typer av tyger och skummaterial för att skapa den perfekta inredningen för din båt.

Ja, vi kan reparera eller byta ut söndriga båtdynor och madrasser. Vi kan också hjälpa till med andra reparationer av båtinredning, inklusive gardiner och andra detaljer.

Råd & Tips

Se till att rengöra och tvätta ditt båtkapell regelbundet. Båtkapell utsätts för mycket slitage och smuts, och regelbunden rengöring kan förlänga livslängden på ditt kapell. Använd en mild tvål och en mjuk borste för att rengöra kapellet och skölj noga med vatten.

Om du har problem med söndriga eller slitna båtkapell eller båtinredning, ska du inte försöka reparera det själv. Det är bäst att anlita en professionell kapellmakare eller båtinredningsföretag som kan reparera eller byta ut skadade delar på ett säkert och effektivt sätt.

Underhåll din båtinredning regelbundet för att hålla den i gott skick. Torka av ytor regelbundet, ta bort fläckar och undvik att låta fukt stå kvar för länge. Använd också ett lämpligt skydd för att skydda materialen från UV-strålning och slitage.