lås-nyckelservice-bergshamra_2

Lås & Nyckelservice

Läs mer

Erfaren lås & nyckelserive sedan 1989

Bergshamra Kemtvätt är en professionell lås- och nyckelservice som erbjuder högkvalitativa tjänster inom nyckelkopiering, dörrlåsbyte och justering.

Vi erbjuder ett brett utbud av lås- och nyckeltjänster, inklusive nyckelkopiering, dörrlåsbyte och justering, samt försäljning av dörrlås, cylinderlås, 7-hållar-lås, hänglås och andra lås.

Vi strävar efter att erbjuda den högsta kvaliteten på våra produkter och tjänster och vi arbetar ständigt för att förbättra vår service för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med lås- och nyckeltjänster, tveka inte att kontakta oss på Bergshamra Kemtvätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Se priser

FAQ

Lås & Nyckelservice

Om du tappar din nyckel bör du byta låset så snart som möjligt för att undvika säkerhetsrisker. Vi kan hjälpa dig med att byta dina lås och ge dig råd om de bästa säkerhetsalternativen.

Om ditt lås har blivit svårt att vrida eller om du upplever andra problem, kan det vara dags att byta ut det. Vi kan inspektera ditt lås och ge dig rekommendationer om hur du kan förbättra din säkerhet.

Ja, vi erbjuder installationstjänster för nya lås på dörrar och fönster. Vi kan också ge råd om de bästa låsen och säkerhetsalternativen som passar dina behov.

Råd & Tips

För att undvika att tappa eller förlora dina nycklar bör du ha en säker plats att förvara dem på. Undvik att lämna dina nycklar på offentliga platser eller platser där de kan bli stulna.

Se till att bara dela dina nycklar med personer du litar på. Undvik att lämna dina nycklar till grannar eller andra okända personer, eftersom detta kan öka risken för att dina nycklar blir förlorade eller stulna.

Att investera i högkvalitativa lås kan hjälpa till att förhindra inbrott och stölder. Välj lås som är tillverkade av starka material och som är svåra att bryta upp.