Kemtvätt mattor

Kemtvätt

Läs mer

Professionell mattvätt

Säg hejdå till smutsiga och ofräscha mattor. Oavsett om det är för ditt hem eller företag, kan du lita på att vi ger dig de bästa resultaten varje gång. Ta kontakt med oss idag för att uppleva skillnaden av skinande rena mattor! 

Se priser

FAQ

Mattvätt

Generellt rekommenderas det att man får sina hemma mattor kemtvättade en till två gånger per år för att behålla mattan ren och fräsch. För företags mattor eller hem med husdjur kan det dock behövas oftare.

Tiden för att kemtvätta en matta beror på storleken på mattan och hur smutsig den är. Vi spar på miljön och har därför en väntetid på en vecka för att minimera antal leveranser.

Nej, inte alla typer av mattor kan kemtvättas eftersom vissa material kan skadas av kemikalier eller vatten. Till exempel bör silke- och viskosmattor aldrig kemtvättas eftersom de är känsliga för vatten och kan skadas permanent. Det är viktigt att känna till materialet på din matta innan du bestämmer dig för att kemtvätta den och att söka råd från en professionell mattrengörare för att bestämma bästa rengöringsmetod för din matta.