klockservice-bergshamra

Klockservice

Läs mer

Hållbar klockservice

Vi erbjuder en smidig och bekväm lösning för tvätt och kemtvätt av dina kläder. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med vår kemtvättstjänst. Vi använder enbart tvättmedel som är skonsamma mot dig och dina kläder. Vi tar även hand om ångstrykning enligt plaggets tvättråd så dina kläder blir rena och fräscha. 

Se priser

FAQ

Klockservice & Batteribyte

Batteriets livslängd varierar beroende på klockmodell och hur mycket den används. Generellt rekommenderas det att byta batteri varje 1-2 år.

Det är möjligt att byta batteri på vissa klockor själv, men det kan vara svårt att göra det korrekt utan rätt verktyg och kunskap. Det rekommenderas att du tar din klocka till en professionell för att byta batteri.

Det är alltid bra att få din klocka serviced en gång om året eller vartannat år, även om den verkar fungera bra. Om din klocka har problem som att den går för långsamt eller snabbt, stannar eller förlorar tid kan det vara ett tecken på att den behöver service.

Råd & Tips

Att ha din klocka serviced regelbundet hjälper till att förlänga dess livslängd och hålla den i god skick. En professionell klockreparatör kan upptäcka och åtgärda problem innan de orsakar större skador, vilket kan minska kostnaderna på sikt.

Ta din klocka till en professionell klockreparatör så snart som möjligt för att minimera eventuella skador och kostnader. En klockreparatör kan utvärdera skadan och rekommendera lämpliga åtgärder för att reparera eller byta ut delar.

Förvara din klocka på en torr och säker plats när du inte använder den, undvik att utsätta den för extrem värme, kyla eller fukt, och följ instruktionerna för rengöring och underhåll i bruksanvisningen.